Ervaringsverhalen Switch Academy

Veronique

Hoi! Ik ben Veronique, ben 18 jaar, ik zit bij switch omdat ik moeite heb met m'n concentratie en kan niet goed in groepen leren. Ik doe nu de Switch Academy om toch mijn niveau 2 diploma te halen zonder al te veel prikkels. En omdat ik volgend jaar naar een opleiding ga heb ik die wel nodig voor school.

Ik vind het heel fijn om mijn diploma te kunnen halen via Switch omdat het lekker rustig kan en ze rekening houden met m'n knelpunten. M'n toekomst droom is om volgend jaar de opleiding Sociaal Werk/Maatschappelijk Werk te starten bij het Summa in Eindhoven.

Silke

Ik ben Silke en ik ben 17 jaar oud. Ik ben pas begonnen aan mijn opleiding voor schoonheidsspecialist mbo-niveau 3 bij Switch Academy. Ik heb gekozen voor Switch Academy omdat ik op een reguliere school snel afgeleid word en ik via deze weg het stukje onderwijs in een klein groepje kan volgen. Daarnaast kan ik ook meteen in de praktijk aan de slag en heb ik al een leuke stageplek gevonden.

Ik vind het fijn dat ik op mijn eigen tempo kan leren omdat voor mij op school de druk te hoog lag. Aan het einde van deze opleiding hoop ik aan de slag te kunnen als schoonheidsspecialist en hoop ik in de toekomst mijn eigen salon te openen.