Iets te melden?

Wij doen ons uiterste best om de beste zorg te leveren en wij nemen uw input daar graag in mee. Indien u vragen, opmerkingen, ideeën of complimenten hebt, geef het aan ons door! Dit kan door middel van een e-mail naar info@switchjeugdzorg.nl. Wij zullen uw e-mail zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Klachtenportaal Zorg

Het kan voorkomen dat u of uw kind tijdens de begeleiding tegen zaken aanloopt die niet lopen zoals u het voor ogen had. Dat is natuurlijk vervelend. Indien mogelijk, horen we graag in een persoonlijk gesprek wat de aard van de klacht is en zullen samen op zoek gaan naar een passende oplossing.

Indien deze weg geen optie is, dan kunt u gebruik maken van ons Klachtenportaal, waar Switch Jeugdzorg bij aangesloten is.

Klachtenportaal Zorg biedt een luisterend oor, vakkundige bemiddeling en onafhankelijk advies voor kleinschalige zorgverleners en zelfstandige zorgprofessionals. Een klachtenregeling die zorgt dat klachten van cliënten goed opgelost kunnen worden. Klik hier om naar het klachtenformulier te gaan.