Switch HeeYou dag 13 oktober 2023

« Terug naar overzicht

De herfstvakantie is in aantocht en het team van Switch heeft besloten dat we een speciale ochtend willen organiseren voor de ouders/verzorgers en de kinderen/ jongeren van Switch. Het wordt een HeeYou ochtend waarin we met elkaar een programma hebben waardoor jullie Switch beter leren kennen en wij jullie!

Dus ouders en jongeren komt allen als het lukt en laat ons weten of je komt.

  • Datum: vrijdag 13 oktober 2023
  • Tijd: 9.30 uur tot en met 13.30
  • Plaats: Kanaaldijk-Zuid 5a Eindhoven

We gaan ervan uit dat de jongeren allemaal komen deze ochtend en dat jij als ouder/verzorger ons laat weten als je erbij kunt zijn. Bel met 0649135154 of mail naar info@switchjeugdzorg.nl

Wij zorgen voor een broodje en een heerlijke kop soep. Om 13.30 uur zijn de jongeren klaar om naar huis te gaan. De herfstvakantie is van 14 oktober tot en met 22 oktober.

Na jullie vakantie volgt de Dutch Design Week

Op 23 oktober hebben de kinderen en jongeren hun gewone programma weer en daarnaast loopt er in deze week de Dutch Design Week waar veel jongeren aan mee hebben gewerkt. Jullie hebben allemaal een uitnodiging gehad voor deze week en wat is er mooier om te komen kijken naar al het moois waar de jongeren hard aan gewerkt hebben.

Voor de dinnershow met een modeshow, optredens op 21, 22, 26, 27 en 28 oktober kan je je opgeven om deel te nemen via bovenstaande email en telefoonnummer. Overdag kan je gewoon binnen lopen en is er een expositie, koffie, thee en een winkel.

Met vriendelijke groet,
   Team Switch en Team HeeYou